F ödelsedagskort

Ett kort jag gjorde utifrån en tutorial på splitcoaststampers.com. Det var roligt och blev rätt ok, men min handstil lämnar verkligen mycket att önska. Jag KAN ju egentligen skriva fint när jag vill, men jag lyckas aldrig någonsin på ett kort… Vad gör man? Den lilla lappen som det står congratulations på poppar liksom upp när man öppnar kortet, det hette "Wiper Card". Gissar att de syftar på en vindrutetorkare eller nåt. Det var i vart fall roligt att göra nåt annat än ett enkelt dubbelvikt kort, kommer definitivt att bli flera mer arbetade kort i framtiden. Jag gillar att vika och fixa och så blir det ju lite roligare också.

Har använt mina älskade Stampin' Up produkter. Trendy Trees och Say it with scallops heter stämplarna och så cardstock och designark som jag inte vet vad de heter. Sen hittade jag några gamla överblivna papper också som jag inte vet var de kommer från.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s