Älskade djungel.

Jag har en trädgård som jag bråkar med ibland. I denna trädård finns ett par rabatter som jag anlagt. Jag älskar dessa rabatter som kanske inte är så välskötta men det är mycket kärlek i dem i vart fall. Detta år hade jag planterat galet mycket sommarblommor som sakta men säkert tog över hela rabatterna. Mina perenner är betydligt mer stillsamma i sin utveckling så jag väntade mig inte denna explosion av grönska. Det konstiga var att inget blommade på hela sommaren, men på hösten fick blommorna nåt ryck och började slå ut en eller två månader efter det var tänkt. Spännande med växter. Kul LO att göra!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s