Badbrudar

Jag köpte en himlarns fin Tilde-stämpel på rea på Panduro, jag kom på att man kan ju använda ett foto som bakgrund och här här nu Tilda på en strand i Brasilien. Rosetten är ju hemsk men jag kan bättre nu ;-) Detta kort fick min mamma när hon fyllde år och eftersom det var så kul att göra så gjorde jag ett till moster också. Tyvärr ser Tilde ut som om hon flyger på denna bakgrund men jag gillar de pangiga färgerna. Sen hade jag en Sticklesperiod och allt glittrade å det galnaste ett tag. Har fortfarande svårt att hålla tassarna borta från Stickles men jag försöker rationera mängderna.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s