En till f ödelsedag.

En sån tur jag har när även kära far fyller år så att jag kan testa en ny variant av kort. Även denna hittade jag på splitcoaststampers youtube-kanal. Älskar dessa videotutorials, jag vill testa alla kort. Denna gång fick det bli ett sliderkort som man drar upp en del upptill så kommer det ut en del nedtill också. Rätt kul men lite pilligt. Det funkar inte 100%, eller jag felbedömde hur långt det gick att dra det så den fina cardstock jag hade innerst i de delar som åker ut syntes nästan inte. Har åter använt Stampin' Up produkter, fast de runda stämplarna är från Kelly Panacci, minns dock inte vad de heter som vanligt. A day to remember kanske? Sen hittade jag gamla gnuggisar från Scrap Works, Family phrase folders som passade perfekt då jag som sagt inte har så vacker handstil. Jag saknar verkligen stämplar med ord och fraser. När jag handlade stämplar från början hade jag tänkt använda dem mestadels till scrapping men det stora formatet känns lite ångestfyllt. Jag har svårt att fylla stora ytor utan att det blir plottrigt. Kort är enklare och just nu mycket roligare. Men kräver alltså rätt ofta en hyfsad handstil eller bra fraser och liknande så man bara kan skriva under med sina egna kråkfötter… Här kommer i vart fall bilder från fördelsedagskortet till pappa/morfar:
Och här är video-tutorialen:

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s