Tackkort

Vi gifte oss i maj och nu har jag suttit och gjort tackkort. Det var jättekul. De första 6 silkadana korten. Efter 20 var det inte lika roligt om jag ska vara helt ärlig. Men jag fick använda mina nya Stampin' Up produkter vilket jag älskade! Oj vad jag är kär i det märket. Jag blir helt tossig när jag bläddrar i katalogen och är så glad att jag lyckats få tag i lite grejor att testa. Det blir inte sista gången jag köper Stampin' Up och hade jag fått så hade jag börjat sälja märket. Men tyvärr går det inte att bli demonstartor i Sverige. Inte ens köpa produkterna får man egentligen. Men jag hade sån tur att jag hittade Natalie O'Shea. Hon är så hjälpsam och jag älskar hennes blogg också, hon gör så mycket fint!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s