Lille katt…

Mönstret till denna söta kisse hittade jag på Etsy, Stripeyblue har massor av söta mönster i sin Etsy-shop. Och hittar man inte det man söker där så sök på amigurumi patterns på Etsy så hittar du allt och lite till. Allt från psykadeliska giraffer till Harry Potter. Jättekul! Engelska mönster är inte så svåra, jag googlade alla maskor och så skrev jag upp vad de hette på svenska på mönstret och så lärde man sig snabbt och om man glömmer är det lätt att kolla upp det. Etsy är bara såååå kul att kolla runt på. Det finns så många begåvade människor i världen!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s