Thinking of you…

Jag har ett tag kollat på Mojo Monday's sida och alla fina kort de gör. Varje vecka lägger de ut en ritning och så får man skicka in sitt bidrag i tävlingen. Mest tävlar de på skoj, men en gång i månaden kan man vinna fina priser. Den här veckan tänkte jag att jag skulle vara med, det kliade i fingrarna och jag hade slut födelsedagsbarn. Men snart fyller kära maken år så då får jag göra ett extra fint kort :) Här är mitt bidrag till Mojo Monday's tävling (nr 150).

Jag lyckades dessutom hitta ett ställe där man kunde beställa skärmattor och nya blad till min älskade Cutterpede-skärare. Den började skära lite si och så för rätt länge sen och jag köpte en ny från Fiskars men den blev jag aldrig vän med. Det enda bra med den var att jag kan skära flera blad samtidigt. Men nu ska jag snart skära felfritt igen! Hurra! Slängde även ned ett scoring-blad i shoppingkassen och ett par Martha Stewart-punchar när jag ändå var där. Visst är det det roligaste som finns att vänta på paket innehållande scrap-grejor?

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Thinking of you…

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s