Det tar sig s å sakteliga…

Kattens huvud och ena öra är färdigt. Ungarna har stått och hejjat på och rotat i virkkorgen ("Vad är deeet? Vad är deeeet? Vad äre deeet häääär? Vad gör man med den hääääär?") under tiden så det är ett under att jag har kommit nånstans alls. Varje gång man lägger bort virkningen så frågar de om katten är klar. Jag kanske skulle ägna ett par timmar på kvällen med att få den klar för husfridens skull ;-) Men det skulle såklart inkräkta på andra saker som tvätt och disk (ok, helt ärligt, Dragon Age: Origins). Får i vart fall göra ett ryck snart. Men den ser redan bättre ut än katt nr 1, den blev så gles på nedersidan av huvudet, måste ha fått till minskningarna bättre på den här kissen. Har alltid haft problem med att det blir glest och ojämt virkar där man minskar men övning verkar ge färdighet.

Men nu är jag sugen på att göra ett kort igen. Får se vad helgen kan leda till. En tripp till Blomsterlandet för att byta en ros som aldrig tog sig blir det i vart fall. Deras växtgaranti är helt perfekt!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s