Dagens projekt…

Dagens projekt var av den mer administrativa typen. Jag har haft kaos bland mina scrappinggrejor, och inte av den kreativa typen. Jag hade alla grejor i ett gammalt kök som vi inte använder. Huset har varit tvåfamiljshus så när vi flyttade in tyckte jag att köket var perfekt att använda som pysselrum. Tyvärr funkar inte elen som den ska så jag kan inte få någon belysning i taket och därmed funkar det inte att använda rummet på kvällarna, precis då jag har tid att pyssla… Dessutom har mina grejor samsats med massor av verktyg, och andra husprojekt och rummet var inte så kul att vara i. Jag lyckades inte heller få till nån vettig förvaring för allt. Så idag tog jag och började flytta in allt i vårt gästrum/mitt arbetsrum. Jag har använt det för skolarbete när jag skrivit c- och d-uppsats men nu är skolan slut för denna gång så jag har städat rent skrivbordet från skolgrejor och kommer att använda rummet till scrapping och liknande. Jag älskar detta rum, det första jag renoverade när vi flyttade in. Jag rev ned tak och skrapade, målade, lade golv och allt helt själv. Rummet är ljust lila med ljusbetsat trägolv. Ljuset är härligt och jag blir så lugn och koncentrerad när jag är där inne. Så det blir förhoppningsvis perfekt! Steg ett är hyfsat klart, förvaring för större grejor. Jag tog en tråkig garderob och klädde hyllplanen med snygg vaxduk och satte spetsband på kanten av hyllorna.

Före, en vanlig trist garderob…
Efter, fina hyllor som är lätta att torka rena.
Fina spetsar på hyllkanterna…
Efter är det lite bättre ordning på grejorna. Behöver lite mer förvaringslådor och sånt, men det funkar :)
Ska visa en bild på skrivbordet när det är färdigt också, jag tog en sån byråaktig grej man brukar förvara skruvar och spikar i och lade alla småprylar i. Brads, eyelets, pärlor, bandstumpar mm. Ska märka upp lådorna också och så kommer det att bli superbra! så skönt att ha tagit tag i detta, jag hoppas att jag kommer att bli inspirerad att pyssla mycket mer nu!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s