Du är min ängel!

Veckans skiss på Mojo Monday var superfin. Självklart hoppade jag på den utmaningen också! Först blev jag smått galen på att jag inte har några vettiga stämpelmotiv eller fraser att använda mig av. Sen dök min beställning av underbara Pro Markers i fina färger upp och då var jag ju bara tvungen att välja en av de få stämplar som jag kunde färglägga. Tilde-ängeln är egentligen ett julmotiv då det står Noel på hennes skylt. Men jag duttade bort färgen från den delen av stämpeln och så skrev jag "thank you" för hand istället (ja, jag MÅSTE jobba på min handstil). Sen tog jag ett skisspapper ur ett block och testade köra genom gamla laserskrivaren och det funkade! Nu behöver jag aldrig lida brist på fraser igen iaf :)

Här är iaf Mojo Monday's skiss #151

Och så här blev kortet
Tycker att det blev rätt bra färglagt med Pro markersarna, även om pappert inte var så bra. Det blöder rätt mycket när man gör mycket toningar men det syns inte så mycket. Jag måste säga att så fort jag kom på hur man använder dem (kolla youtube för exempel) så var jag jättefast! Love them!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s