1000 papper!

Jag hittade en blogg idag när jag surfade runt. En tjej som heter Amy lottar ut 1000 fina papper och massor av stämplar på sin blogg  A thousand sheets of paper. Kolla här hur tusen papper ser ut :) Tänk om man hade det i sina gömmor!

Kolla in där så kan ni också vara med i utlottningen. Eller ännu bättre, håll tummarna för att jag vinner lite blog candy!
Har ett par projekt som jag kommer att posta snart. Har lekt lite med mina nya pennor, ack så jag älskar dem! Har även fått ett litet paket med grejor från Scraproom som jag pysslat lite med. Ska försöka göra en bild-tutorial, får se om det går :)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s