Bokm ärke

Idag hade jag lite tråkigt och skulle låna ut en bok till en vän. så jag tog och snabbslängde ihop ett bokmärke som hon kunde behålla sen. Boken var Bree Tanners nya liv och jag ville att bokmärket skulle passa vampyrstilen. Jag körde på svart och så lite apelsingult som avbrott. Jag embossade en stämpel på ena delen och så körde jag en del i en embossingfolder. Till sist fick jag tyvärr infallet att lägga tre röda brads i ena kanten och det blev väl sådär. Men men , så blir det ibland. Jag sydde även runt kanterna med gul tråd och satte ett dödskalleband från Panduro i hålet. Tja, svart på svart är ju svårfotat men så här blev det iaf. Jag hade tokbråttom iväg och hämta på dagis när jag skulle fota så bättre än såhär blir det inte ;-) Helt nöjd är jag inte, men nåt ska man ju göra. Jag har inte hunnit göra nån av veckans skisser heller, jag har massa annat som pockar på uppmärksamheten just nu. Inte ens ett grattiskort till maken har det blivit, fy på mig! Han fyllde ju år igår!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s