En ny kompis

Nu är lillasysters kisse klar. Hon blev mycket nöjd och döpte den till Mjau (Eller Näau som hon säger). Jag satt igår och klippte ut stämplar ur EZ Mount och detta ledde på något mystiskt sätt till att min högra tummes fingeravtrycksarea (kul ord) domnade bort och den har inte slutat bråka än heller så dagens virkande och monterande av katt var aningens knepigt. Men vill man så går det och Mjao är fördig och alla är nöjda.

Mjau och hans nya kompis Mjau, även kallad kissemiss.

Jag håller just nu på att organisera stämplar på ett mindre vansinnigt sätt så att man kanske kan tänkas hitta nåt nån gång. Jag kallar systemet organiserat vansinne. Det involverar OH-plast och en pärm. Men så är jag lat så de stämplar som har vettiga förpackningar får bli organiserade ett annat århundrade.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “En ny kompis

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s