Älskade kaffe!

Vi har en fantastisk kaffemaskin som jag fick i födelsedagspresent av älskade maken. Jag kallar henne nessie och hon gör underbar espresso. Nackdelen med Nessie är att man måste beställa kapslar till henne från Nespresso och rätt många i taget för frakten blir så dyr annars. Därför har vi varit utan kaffe ett tag och fått dricka fulkaffe i en halv evighet. Häromdagen kom dock en stor låda med kaffekapslar äntligen hem till oss efter att ha legat på posten i Danmark i typ två veckor av nån anledning. Allt jag kunde tänka på var kaffe så när jag funderade vad jag skulle göra för kort för Mojo Monday #153 så var kaffe allt jag kunde tänka på. Och vips fick jag inviga några tidigare oanvända stämplar från Paper Makeup Stamps.

Är det inte så sant som det är sagt?

Har målat med mina Pro Markers såklart och så har jag satt lite stickles på ångmolnet.

I efterhand så tänker jag att jag skulle ha skärit ned pappret runt kopparna lite mer, kortet blev ganska stort. Bandet är från American craft, hur fint som helst! Fyndade en liten rulle för 6 kr på Magnolia, måste tillbaks och se om de har mer för kvalitén var så bra. Tjockt och härligt. Jag använde nån sorts bronsmetallicpapper och stämplade stänk med versamark och hade på genomskinligt embossingpulver på så att det skulle se ut som om nån spillt kaffe på pappret. Jag skulle kanske ha använt brun stämpeldyna istället men effekten blev rätt kul ändå.

Direkt efter pysslade jag ihop ett födelsedagskort också, men det blev så sent att jag inte hann med att fota det. Det dyker upp på bloggen senare. Sen har jag även fått händerna på böckerna Pyssel de luxe och Julpyssel de luxe (som kommer ut i september-oktober nån gång) som ska bli jättekul att bläddra i. Jag ska skriva vad jag tycker om dem här sen tänkte jag.

Tjillevipp!

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s