Of corsets your birthday!

Jag hittade Paper Makeup Stamps blogg och såg att de också har tävlingar där man kan vinna stämplar. Kul, jag gillar verkligen deras fina motiv och roliga texter. Veckans utmaning var att göra ett födelsedagskort och det var så kul att få använda en av deras korsett-stämplar. Jag måste säga att Pro Marker-pennorna har gett mina stämplar nytt liv. Tyvärr har jag inte riktigt lyckats hitta något bra papper för de jag använt mig av blöder lite för mycket. Tur att jag hade tänkt klippa ut motivet för det var inte vackert efter jag målat…

American Crafts-bandet kom till användning igen och nu är det nästan slut :( Självklart var jag tvungen att plocka fram symaskinen också och så lite paper piercing som jag älskar! Är inte helt överens med Martha Stewarts kantpunch än, jag hade velat ha stora vanliga scallops men det blev rätt fint på detta kort ändå.

Närbild på korsetten.

Stämpeln är embossad men det syns inte så bra på bilden. Jag tycker att de här DP är så fina, nu har jag glömt vad det var för märke, men baksidorna är ännu finare så man vågar knappt använda dem!

Tjillevipp på er!

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

6 thoughts on “Of corsets your birthday!

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s