Babykort

Jag började på ett kort till Taylored Expressions skiss #126. Tyvärr hann jag inte klart i tid för att vara med och tävla, men kortet blev ju helt ok ändå. När jag skulle sätta fast framsidan på kortet insåg jag att jag hade slut papper i rätt färg så jag fick göra ett enkelt kort den här gången. Det funkar väl det också antar jag, eftersom det var cardstock från Stampin' Up så har kan jag inte få tag på det just nu. Eftersom jag får beställa det fårn England så köper man ju inte direkt enstaka papper… Anledningen att jag gjorde ett babykort var att stämplarna är så galet söta. De är också fynd från Panduros rea nån gång och de har knappt sett bläck så det var kul att få använda dem.

Rosetten är faktiskt mörkbrun och inte svart som det ser ut på bilden. Tyckte jag hade superbra ljus men fotona blev tokdåliga. Har fått fixa färgerna rätt mycket och det ser ändå inte helt rätt ut…
Jag har visst blivit beroende av att sy på mina kort. Tror faktiskt inte att jag sytt lika mycket tyg som jag har sytt papper med maskinen vid det här laget…
Frågan är vad nästa projekt ska bli månne… Jag har fått lite lust att sy nåt när jag nu värmt upp maskinen lite sen den legat undanstoppad rätt länge. Håller på med en fleeceoverall till nakenhunden och han behöver ett vintertäcke också. Sen tänkte jag sy småförvaring i den prickiga vaxduken som jag har klätt hyllorna med. Är också sugen på att göra en sån fin kortlåda till mina kort. Har sett en tutorial på Splitcoast stampers och den var så söt. Men det jag _borde_ göra är att göra klart tackkorten till våra bröllopsgäster. Det börjar bli aningens sent nu *rodnar*. Bättre sent än aldrig? Jag har då inga problem att sysselsätta mig när barnen inte ar vakna eller hemma om nån trodde det :D
Här är skissen förresten, höll på att glömma den (igen).

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s