Det bidde en l ådda

I min sorteringsiver så uppstod problem när jag inte visste vart jag skulle göra av mina embossingfoldrar. Jag kom ihåg att jag sett någon film på youtube där de gjorde en "dragspelslåda" till kort så jag byggde ihop en till embossingfoldrarna. Ett litet handtag upptill var tänkt att underlätta om jag ville lyfta lådan nånstans men det funkade inte alls då hela dekoren ovanpå höll på att släppa. Nu får den vara prydnad istället. Nu är frågan bara vart jag ska ställa låddan ;-)


Filsystem så jag hittar lätt.


Lite pynt på framsidan.


Hela lådan framifrån. Kanterna på designpappret är distressade med Scattered Straw och Vintage Photo. Lite halvpärlor, några virkade blommor (köpt på rea på panduro, åter igen) och en knapp. Bandet är från American Craft, nu är det slut *snyft*. Kanten är gjord med Martha Stewarts kantpunch double scallops. Designpapperna är från Basic Gray och Maya design, gamla papper som jag hittade i gömmorna.

Nu har familjen insett att mitt pysselrum är husets mysigaste rum. Först flyttade ungarna in med en pysselhörna som är flitigt använd. Nu vill maken också ha ett hörn. Vi har några ommålningsprojekt på g i huset så att det blir trevligare att vara på undervåningen. Där hänger fortfarande tapeter från typ 50-talet på väggarna. Vi ska börja måla vitt. Jag har aldrig varit en sån som vill ha vita väggar egentligen men nu är jag less på att ha det mörkt som en grotta inne stora delar av året. Vardagsrummet ska också bli vitt. Jag antar att jag håller på att pynta inför vintern. Jag känner mig hemskt huslig och pysslig just nu. Bäst att passa på när lusten finns!

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

5 thoughts on “Det bidde en l ådda

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s