Autumn Fairy…

Den här veckan var Makeup 4 the weekend #41 en riktig utmaning :) Man skulle göra ett kort med inspiration från den här vackra dikten:

Autumn FairyThe Autumn fairy weaves her spell
Spreads out her cloth of gold
Adorns the fields and woodlands both
With the riches of days so old
She makes the plants and flowers bloom
Displaying Nature's glory
For soon cold Winter's dismal gloom
Will tell a different story
-Author Unknown

Så här blev mitt kort. Jag hade en söt Tilda-stämpel som jag aldrig testat och den passade så fint med trollspöet. Jag stämplade henne på glossy paper från tim Holtz, det var rätt svårt att måla med pro markers på det men det blev rätt fint ändå. Ända tills jag envisades med att få distresser överallt efter att jag målat klart. Men det syns mest om man letar efter det ;-)

Eftersom det var Makeup 4 the Weekend ville jag använda en fin PMS-stämpel också. Blomman är från friendly flowers tror jag och så användbar. Jag stämplade i vitt och embossade. Det blev inte sådär jättetydligt men jag tänkte mig att blomman kommer ur trollspöet och förvandlar allt till höst med gula löv som faller och så… Och eftersom jag ställt fram ett bord till symaskinen så var jag ju tvungen att sy lite såklart. Cardstocken är från Stampin' Up och designpappret från Basic Grey tror jag. Gammalt papper, jag använder sällan höstfärger. Kanterna har jag fixat till med Vintage Photo och Scattered Straw.

Här står Tilda och jag satte lite löv runt fötterna och några i luften också. Trollspöet fick lite stickles på såklart. Kan ju inte göra ett helt kort utan stickles! Däremot lyckades jag göra ett kort utan band på, mycket ovanligt!

Närbild på Tilda och trollspöet.

Annars är stämplarna sorterade och klara nu, jättebra och överskådligt blev det. Ska ta bild och visa nån gång när jag har bättre ljus. IPhone och dåligt ljus är ingen hit, gissa om jag har fått redigera dessa bilder… Idag lyckades jag fynda massor av fint på Panduros rea. Jag tycker det är så kul att betala 10 kr för nåt som kostat 60 kr innan och det finns faktiskt en hel del kul där. Många nya stämplar, lite brads och grejor hittade jag för nästan inga pengar alls. Synd att de är så sega på att skicka paketen, vill ju ha det NU!

Nu blir det sängdags för en trött jag. Sov sött go' vänner och tack för att ni tittar förbi och för alla fina kommentarer ni lämnar efter er. Det gör mig så glad när nån säger hej!

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

7 thoughts on “Autumn Fairy…

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s