H äxkort

När jag tittade in på Magnolia häromsistenes så tänkte jag att ett par Tildastämplar måste man ju nästan ha i sina gömmor. Först hittade jag fe-tilda som var på förra kortet. Sen snubblade jag över den här söta Tildan. Alltså. Jag älskar ju häxor. Och så hittade jag texten och så var jag bara tvungen att köpa dem trots att jag inte visste vad jag skulle göra med dem. Halloween firar vi ju inte här och det är ju tråkigt när det finns så många fina halloweenpapper och prylar som bara vill bli pysslade med. Men nu gjorde jag ett häxkort ändå. nu tänker jag att jag kan ju skicka det till nån på skärtorsdag eller nåt.

Söta texten, vit på svart bakgrund tycker jag är fint! Den är embossad också med mitt jättedåliga vita embossingpulver. Det blir inte alls nån höjd på det men det blir lite vitare än bara stämplat i vart fall. Sen har jag satt grönt sammets"band" (som jag fyndat på Panduros rea för nåt år sen, låter det bekant?) bakom Tilda. Jag har målat med grön akrylfärg (meadow från making memories) runt kanten på designpappret som är från Black Market Paper Society (skitpapper, jättetunnt och med blaskiga färger. Men här funkar det ju).

Bakom Tilda har jag lagt på en spellbinders embossinggrej och svampat på lila akrylfärg, också från making memories. Syns inte så bra här kanske…

Rätt söt Tilda faktiskt… Ser lite ut som om hon sitter på gräs med lite spökaktig bakrund… Lite piercing runt ramen fick det också bli för jag glömde att jag hade planerat att sy lite och ett kort utan både sömmar och piercing går ju inte att ha. Eller går det?

Ha det gott!

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

5 thoughts on “H äxkort

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s