Wish you were here

Denna veckas Taylored Expressions skiss (#128) var rolig! Skissen såg lite ut som en scen.

Fast jag vände på den och då såg den mer ut som ett fönster.

Jag ville öva lite på att maska så jag gjorde en liten stad utanför fönstret. Det blev apdåligt. Detta är ändå fjärde försöket. Jag klippte bort den värsta delen och nöjde mig med det jag gjort. Molnen blev söta, de gjorde jag med chalk. De syns tyvärr inte på bilden ;-) Men när kortet var klart så tänker man inte så mycket på att staden är lite knäpp och en del knasigheter hamnade bakom gardinerna. Visst kan man kalla detta kort lite clean and simple?

Stämpeln kommer från PMS och är embossad med lite skimmrande pulver, det syns inte så bra. Gardinerna är också fästa med lite olika höga kuddar så att det blir lite dimension på kortet. Små pärlor passade perfekt med resten  av kortet och trots att jag svurit som en borstbindare över husen så är jag jättenöjd med detta söta kort. Jag försöker bara att inte titta så noga på staden…

Ha det gott!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

5 thoughts on “Wish you were here

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s