Altrat

Jag fick filtbokstäver i en trälåda (ja, åter igen rea på Panduro). Jag undrade vad jag skulle ha den till men så såg jag nån som hade gjort ett "tittskåp" av nåt liknande. Jag tog lila akrylfärg (Plum från Making Memories) och målade lådan ett par varv. Hade tänkt måla den vit men hade ingen vit färg och tålamod är visseligen en dygt men inget jag innehar. Rummet där jag tänkte hänga tavlan är ljust lavendelfärgat så då passar det ju med lila. Det är bilder på familjen och lite slumpmässiga prydnader som jag hade i lådorna. Jag måste bli bättre på att använda prydnadsgrejor, jag är rätt dålig på det.

Här har jag testat att embossa massa lager med klart embossingpulver och brytit så att det blir krossad glas-effekt. Jag såg hur man gjorde på en väldigt trevlig blogg men kan inte komma ihåg vilken. Så om det var din blogg så tack för tipset, det blev jättefint!

Lite blingstenar har jag prytt en del DP med. Jag har använt massor av gamla spillbitar. Lita gamla klistermärken och glittriga grejor (ja, åter, rea. Panduro. Är jag tjatig eller nåt? Även blingstenarna har jag fått därifrån). Bild från bröllopet i våras :)

Mina älsklingar…

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

4 thoughts on “Altrat

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s