Svensk scrapbooking fyller 4 år

Jag har hittat till forumet på Svensk scrapbooking rätt nyligt. Där trivs jag toppenbra och får massor av inspiration. Nu firar Svensk Scrapbooking 4 år och firar med Cyber Crop och en jättefin bloggcandy. Självklart vill jag vara med och tävla om den. Knata in på http://www.svenskscrapbooking.se/ du med och tävla!

Har tagit bilder på insidan av teljuset också och hunnit knåpa ihop ett till till en blivande 6-åring också. Fast det kortet kommer inte att innehålla ljus och te såklart för då tror jag inte att 6-åringen skulle bli så glad… Småttlingarna har också pysslat presenter till stora kusinen, storebror har gjort ett fint halsband och ett paket som han stämplat på och lillasyster har gjort paket utan något i men med många fina hjärtan och fjärilar på. Men som sagt. Blogger vill inte vara med just nu så bilder kommer senare… Håll tummarna för att mitt paket med pysslekul dyker upp idag!

Edit: Inget paket idag heller *sniff* Vem har lite tålamod att dela med sig av???

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s