Teljuskort del 2

Nu är insidan nästan klar. Tagen har jag tänkt pryda med lite crackle accent eller nåt sånt så att man inte ser att jag skarvat den under texten ;) Men eftersom mitt paket aldrig dyker upp så tänkte jag att jag ville blogga asken ändå. Eller så smackar jag dit ett fint band eller nåt. Vi får se.

Ovanför tepåsarna (blandade gröna teer, mums!) hittar man en pyntad liten tändsticksask.

Taggen är egentligen en bild jag hittade på nätet. Tjejen som gjort den hade massor av fina biljetter och annat skoj på sin sida som man fick plocka hem och använda. Jättekul sida och så fort jag hittar igen den tänker jag länka till den. Men jag har en triljon bokmärken och inte så mycket tid just nu. Men jag ska hitta den :)

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s