Till en f ärgsprakande 6-åring

Snart fyller barnens stora kusin år. Förra året fick han ett rymdkort som han verkligen gillade. Han är en färgglad kille som älskar starka färger och jag tror han tycker allra bäst om orange. Därför gjorde jag en lite annorlunda kombo med orange och knallgrönt. Han har sedan han var yttepytte älskat verktyg och jag tror han önskade sig en (riktig) motorsåg förra året när han fyllde år. Äntligen fick jag så användning för mina superfina Technic Tuesday-stämplar med verktyg på. De är verkligen superfina och detaljerade och lätta att stämpla med!

Jag tog en metalltag och hamrade lite med olika grejor på så att den blev lite bucklig och sliten. Sandpapprade lite också. Sen en thickers-siffra på och en liten blombrad. Sifferpappret kommer från Jellybean Soup tror jag och jag *älskar* det. Det prickiga pappret vet jag faktiskt inte vart det kommer från…

Baksidan pryds av runda bokstavsstickers som var mitt allra första inköp när jag testade göra ett kort för massor av år sedan. Det kortet blev inte alls bra och sen dröjde det många år till försök 2. Som nni märker har det blivit ett par till sen dess ;-) 

En annan av mina handgjort av-märken på baksidan. Är inte händerna på fonten söta???

Här är insidan med en liten tag och plats för några små godispåsar i asken. Har inte köpt några än men fick ett så bra tips om att haribo har stora påsar fulla med småpåsar med godis. Tänkte plutta in så många som ryms där i lådan. Godis är gott! Här hittar ni en superbra tutorial på hur man gör kortet, det har precis plats för 6 värmeljus om man vill fylla det med sånt istället.

Här ser man mer av tagen. Jag är jättedålig på tags, och vill helst inte skriva för hand då min handstil lämnar mycket att önska. Förstår inte att den blir fulare med åren??? Nåja, den här fick godkänt pga D-et i filt (kom i lådan jag altrade för ett tag sen).
Så var två kort gjorda på väldigt kort tid. Jag är en väldigt långsam scrappare och är glad om jag hinner ett kort i veckan. Men nu går det visst undan mest pga all inspiration jag får på Svensk Scrapbooks forum. Nu har jag fler idéer än jag vet vad jag ska göra med! Kul kul!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Till en f ärgsprakande 6-åring

  1. Vilket läckert kort! :) Härinne fanns mycket fint att titta på så här fastnar jag nog en stundd. Sv: Jag har använt stickles på äpplena också, ett riktigt glittrigt kort! :)Kram Sara

    Like

  2. Hej igen!Vilket läckert kort du fick till. Gillar att du anpassade kortidén till något personligt. Passar ju superbra som ett godiskort. Tvärsäker på att mottagren blir överlycklig. =)Tack för att du ville dela med dig.Kram Birgitta/Bi

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s