Mer blogcandy :)

Paper Maze har inte bara jättefina stämplar. De bjuder även på en fin bloggcandy, kolla in och tävla du med. Och handla lite Greeting Farmstämplar och skicka åt mig tillsammans med en Crafting Kimmy om ni känner er extra snälla. Eller åt er och blogga det ni gör och skicka länken till mig så jag får njuta av era kreationer. Och glöm inte att kolla in deras egna nya stämplar, flygarpippin är såååå söt!

Och på ett helt annat ämne så var stackars brevlådan tom idag också. Inget spår av paketet jag eställde förra veckan *sniff*. Synd att man är otålig som en tvååring…

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s