Skissutmaning

Jag jobbar på med Svensk Scrapbookings CC-utmaningar. Igår hann jag färdigt med detta kort och börjar bli klar med ett till. Det här kortet är till en skissutmaning. Jag tyckte inte jag riktigt fick till stjärnan, i efterhand kom jag på att jag skulle använt samma blå cardstock som kortet och embossa med genomskinligt skimrande ep. Meeeen, det är ju lite sent nu när jag redan satt fast den med en hel bunt pop-up kuddar. Annars blev det rätt sött tycker jag.

Lite sömmar, symaskinen har vilat ett tag nu och var glad att få vara med igen.

Visst är det så som det står på stämpeln? Sentiment från PMS och stjärnan är också därifrå, samma set. Man ser inte det men det är en jättesöt liten swirl inne i stjärnan. Lite stickles också på kanterna av molnet och stjärnan såklart ;)

Nu väntar jag på att få liiiiite tid att pyssla idag också. Det har varit en hektisk dag men jag hann in på Magnolia en sväng för att köpa cardstock. Önskar jag köpt en liten svart stämpeldyna också för mitt efterlängtade paket med reafynd kom inte idag heller. Dumma posten. De lyckades dessutom bryta av en kuvert-görar-moj som jag köpt av en tjej på forumet så idag är inte posten mitt favvoföretag. Nu har jag verkligen pysselabstinens, när dagen är tung så känns det alltid bättre när man får pyssla lite. Jag känner mig rätt trött och sliten av jakten på jobb och då är det skönt att få lite stämpelfärg på fingrarna och lim på ärmarna så fort chansen finns :)

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Skissutmaning

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s