Jag vann st ämplar!!!

Som ni kanske sett så är jag lite tokig i PMS-stämplar. Hänger med på deras Makeup 4 the weekend-utmaningar nästan varje vecka och följer deras blogg. Nu har de släppt oktobers nya stämplar och då lottade de ut ett av varje set till de som kommenterade i deras blogg. Vilket jag gjorde såklart. Och vann! Jag blev helt galet glad och lycklig såklart. Jag vinner ju aldrig nåt. Dessutom vann jag oktobesläppets finaste stämplar också. Moody for computers och söta monstren Leif och Flubu med matchande fraser.

Kolla vad sööööta de är! (lånade bilder från PMS-sida)

 

 

Kolla in på PMS sida och se alla fina, roliga och söta stämplar de har. Monster, feer, roliga texter och annat roligt. I'm sorry you feel icky är ju mycket roligare än krya på dig tycker jag :)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s