Tio årskort

En annan utmaning på Svensk Scrapbookings CC var att göra ett kort helt utan att använda mönstrat papper. Eftersom jag har en stämpel med kärleksord så passade det ju att göra ett tioårskort till kara maken. Vi har varit ihop i ett helt decennium nu minsann. Jag stämplade med versamark och sen stämplade jag ett par swirls ovanpå och embossade med genomskinligt skimmrande EP, det syns ju inte så bra på bilderna då.

10 är gjort i chipboard som jag klätt med papper, embossat i en folder med swirls på och sen duttade jag versamark på det upphöjda och embossade med det skimrande EPt igen. Sen stämplade jag cirkeln med vitt och embossade med vitt EP. Jag skev ut texten från datorn och för att det inte skulle bli så kritvitt så sprayade jag på lite glimmermist blandat med en liten liten skvätt från min distressdydna vintage photo. Det gjorde pappret lite gulare i tonen och fint skimrande. Sen färgade jag in kanterna med brun dyna och fäste vimpeln så att den står ut lite på mitten.

Här syns swirlarna lite bättre, men det gick inte att få dem att skimra på bild. Såklart har symaskinen fått jobba lite, en ram runt bilden för att få lite kontrast. Jag färgade in kanterna med brunt också och satte hela panelen på gräddvit cardstock, det syns inte så bra på bilden.

Den sista utmaningen jag gjorde var en LO, den måste jag dock fota om för jag var klar med den 23.30 och CCn slutade 23.59. Bilden blev jättedålig, mörk och suddig så jag tar en ny bild och bloggar den senare. Jag har faktiskt ite gjort en LO på flera år så det var kul!

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s