Syskonk ärlek

Jag gjorde min första LO på väldigt länge till Svensk Scrapbookings CC. Den är liftad från en annan (jättefin) LO. Jag upptäckte att jag glömt att flytta bäbisbilderna från gamla datorn när jag kopierade över allt till nya så jag fick snabbt hitta på nåt nytt att scrappa. Men jag har ju så många fina bilder på barnen när de leker tillsammans så då ville jag göra en på ämnet syskonkärlek.

Lite tråkigt att lägga det jättefina pappret bakerst så det knappt syns, men det blev för rörigt att använda det överst som jag tänkte först. Självklart fick symaskinen jobba :) Nu måste jag snart ge henne ett namn som hon får slita!

Jag doodlade lite på bilderna och satte ett par gnuggisar på ett par. Gnuggisarna kom inte riktigt med på bilderna märkte jag sen men det är en om bröder och en om systrar.

En liten kärlekslapp. Jag sprayade den och journalinglappen med lite glimmermist som jag färgat med pyttelite vintage photo för de såg så vita ut. Några orangea tjocka filtblommor med knappar på fick pryda LO:n.

Det var trevligt att pyssla ihop en LO efter så länge. Det var nog extra bra att jag hade så lite tid kvar innan CCn var slut. Annars hade jag nog velat och flyttat runt allt ett bra tag. Nu var det som bara att tuta och köra och det var rätt bra för en som är lite feg på att göra LOs annars.

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Syskonk ärlek

  1. Vilka underbara bilder, och vilka söta barn du har:) Ååh jag hoppas verkligen att mina barn blir lika gulliga mot varann, och att de kan leka tillsammans lika fint som dina verkar kunna! Själv har jag en dotter på 18 månader och går o väntar på att nr. 2 ska komma i slutet på februari. Blir alltså två år ganska exakt mellan mina (23 månader). Jag hoppas att de ska "ha varann" genom uppväxten, på gott o ont förstås, syskonbråk kommer man nog aldrig ifrån, men det är ju en del av syskonkärleken också;) Får man fråga hur många år du har mellan mellan dina sötnosar? *Kram* Mli

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s