Storebror pysslar…

Igår kom sonen hem från dagis med ett fint löv som han gjort i keramik. Idag tittade han halvkritiskt på det och bestämde sig för att det inte var riktigt klart. Sen tog han lövet och gick in i pysselrummet och altrade det ;-) Han ritade med färgpennor och tejpade fast lite saker på det. Så här fint blev det! Tänk va, så påhittigt! Han blir nog en bättre scrappare än mor sin. Han har redan vunnit sin första scraputmaning faktiskt. För idag postade de vinnarna av helgens CC på Svensk scrapbooking och tror ni inte att ungen vann ett pris i barnutmaningen? Vinsten var ett hemligt paket, så vi får se vad det trillar ned för roligheter i brevlådan sen. Här är kortet han gjorde. Fyra ballonger skulle det vara på alstret och han gjorde en liten flik som man kan lyfta (där han har fingret) och på insidan ritade han fyra ballonger. Han valde färger och papper själv och tejpade och fixade koncentrerat. Så självklart är han stolt som få nu när han vunnit :) Och det kan jag lova att mamman är också!

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s