Grattiskort

En vän till mig har gått och förlovat sig. Jag ska träffa henne i slutet av veckan när jag åker norrut på minisemester så jag tänkte att det kunde vara kul att ha med ett litet grattiskort till henne. Jag upptäckte att jag inte har några bra stämplar på temat, men de här två kramande filurerna var väl söta?

Närbild på filurerna. Jag har testat Neena-pappret som jag fick av snälla Lillnettan och det var jättetrevligt att måla på. Tyckte att skuggningen blev riktigt bra. Däremot så blev ju inte svarta skuggan under filurerna helt bra, men jag bestämde mig för att inte bry mig om det heller. Ögonen på den mindre filuren har glossy accent på sig så de står ut lite.

Jag hade jättekul med chipboardbokstäverna frå Maya Road. Först målade jag två lager gul akrylfärg, sen ett lager diamond Stickles och så ovanpå det ett lager glossy accent. Det jorde att de glittrar jättefint men är blanka och inte sådär raspiga som de blir av bara stickles. Jättesnyggt blev det! En liten spets tittar fram under skylten som är stämplad med Versamark och embossad med klart EP. Lite falska stygn har jag runt kanten för ungarna hade haft pärlorgie på symaskinsbordet och jag orkade inte städa bort. Skylten har jag klippt ut för hand. Den rosa bakgrunden är embossad med en Spellbinders embossinggrej. Det syns inte så bra men blev rätt fint. Kanterna är trasade med en edge scraper.

Får se om jag hinner med nåt mer innan jag åker till Umeå på torsdag morgon. Håller på med ett gulligt virkprojekt som jag hoppas bli klar med innan dess. Vi får väl se hur det går. Det är mycket annat som ska hinnas med innan jag åker också. Sen blir jag borta till nästa tisdag så då kommer det inte att hända mycket på bloggen om jag inte får ett ryck och tar med lite virkgrejer att roa mig med på flyget. Så ge inte upp om mig bara för att jag försvinner ett tag är ni snälla. I'll be back!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Grattiskort

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s