Maidens blogcandy!

Jag brukar titta in i Maidens blogg med jämna mellanrum, hon gör jättefina kreationer och skriver så roligt också! Nu har hon en jättefin blogcandy för att fira sitt 666:e inlägg och jag vill såklart vinna alla fina grejor! Så ta och titta i på hennes blogg, börja följa den med bloglovin och så kan du också vara med och tävla! Allt detta fina kan du vinna…

Jag hoppas kunna blogga ett kort snart, har ju hunnit med ett iaf sen jag kom hem från Umeå. Har också varit på mässa i gbg och shoppat lite fina grejor som jag testar lite just nu. Funderar smått på att dra igång julkortsproduktionen, får se om jag orkar eller om jag bara köper kort och pimpar dem lite… Det brukar ju bli en bunt varje år… Ja, men som ni ser så lever jag och andas och snart kommer lite nytt att titta på i bloggen. Ge inte upp!

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s