Kattgrattis

Jag gjorde ett lite annorlunda födelsedagskort. Jag tyckte det var lite skoj att kombinera den inte så glada kissen med texten "Another day, another year, another wish for birthday cheer!". Även om jag alltid tycker att födelsdag är skoj så gör ju inte alla det, en del envisas ju med att tycka att det är hemskt att bli äldre. Själv tycker jag det är najs att bli ett år klokare. Men det är ju jag. Men det är ju alltid kul att retas med den andra sorten och då tyckte jag detta lite ironiska kort var skojsigt. Hoppas att även mottagaren ser humorn ;-) Både kissen och texten kommer från Paper Makeup Stamps. Katten är utstansad med Spellbinders Labels Nine och texten med Nellie Snellens multi frames som jag fyndade på mässan i Göteborg förra helgen.

Kattens ögon och regndropparna har lite glossy accent på sig för dimension. I regnmolnet har jag lagt lite stickles (black diamond).

Solen är först embossad med genomskinligt EP och sen har jag distressat med Scattered Straw och Vintage Photo. Sist lade jag lite stickles på taggarna (diamond). Den är fastsatt med dimensionskuddar. Bandet och den gula cardstocken kommer från Stampin' Up och sifferpappret från Sassafrass Lass (apple jack). Kanterna är distressade med Vintage photo och en liten söm runt om för att rama in.

Känner mig fortfarande smått oinspirerad, men det lossnar nog snart. Jag har lite brist på cardstock och då är det så knepigt att sätta ihop ett kort men det är sååå tråååååkigt att köpa cardstock! Det finns ju så mycket annat som är fint och så blir man distraherad och vips är veckopengen slut ;-)

Snart är det helg i vart fall. Jag hoppas att ni har många trevliga planer och mycket mys inplanerat. Jag ska försöka scrappa lite i helg, kanske lite ostört till och med :) Nu ska jag hjälpa ungarna att städa undan lite pyssel, det är inte lätt att få en hel tanke tänkt när de är på pysselhumör, det är bara mamma hjälp mig hit och mamma hjälp mig dit. Men det är roligt att de är små pysslare i vart fall!

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “Kattgrattis

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s