Sorry you feel so icky…

På Nordiska stämpel och scrapmässan i helgen fyndade jag nurse Anya från the Greeting Farm. Henne har jag suktat efter länge och när de hade 15% rabatt så var det ju bara att slå till. Hon är ju bara för sööööt! Älskar verkligen tgf och önskar jag hade fler, men detta är min första sötnos. Äppelpappret är också ett av mina favoriter och kommer från Cosmo Cricket. Visst passar de bra ihop? Ett äpple om dagen håller doktorn borta heter det ju :)

Texxtstämpeln var en av de jag vann från PMS för inte så länge sen, tyckte den passade bra och så mycket roligare än krya på dig.

Är hon inte sööööt? Jag har fäst henne på en av Nellie Snellen-cirklarna som jag också köpte på mässan.Dessa och spellisarna gör mig galen, jag vill ha ALLA! *kääär* Ryktet här hemma i huset säger att jag kommer att vara stolt ägare till en Big Shot snart och då blir det många fler dies som får flytta in tror jag. Har inte fattat hur kul det är att stansa. Med epicen är det bara en enda stor konflikt från början till slut. Det enda som verkligen funkar att stansa är just spellisarna och Nellie Snellen-diesen.

Jag tyckte hon skulle ha lite söta röda skor. Det skulle jag haft om jag var hon ;-)

Hoppas ni får en mysig helg!

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

3 thoughts on “Sorry you feel so icky…

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s