Far är rar!

Nästa söndag är det ju fars dag. Jag och sonen har pysslat idag och jag gjorde ett farsdagskort till min pappa. Han är faktiskt väldigt rar så far är rar fick det bli. Jag har använt chipboardbokstäver från Maya Road som jag målat med crackle paint, antique bronze tror jag färgen heter. De kramande filurerna vet jag inte var de kommer från, jag har köpt dem begagnade och passade bra. Jag är den lilla runda filuren och pappa är den långsmala :) Jag har använt Labels nine till den metallskimrande bakgrunden.

Cirkeln är sprayad med glimmermist så den skimrar lika fint som metallicpappret. Nellie Snellen-die har jag använt för att skära ut cirkeln.

Jag sydde runt kanterna med symaskin utan tråd i. Då blir det jämna mellanrum på hålen. Hjärtat har jag handklippt och chalkat runt.

Nu ska jag bara komma ihåg att skicka kortet också… Jag har en hel bunt med kort som jag borde skicka, inte minst tackkorten till våra bröllopsgäster. Vi gifte oss i maj, haha. Bättre sent än aldrig? Har ni gjort några farsdagskort än?

Nu är det dags för matlagning, deep dish tacopizza ska vi äta idag. Onyttigt som bara den men sååååå gott!

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Far är rar!

  1. Svar: hehe, ja men vi har fått jättemycket gjort nu i helgen så det känns ganska lugnt men har samtidigt ett stort album som ska bli klart eftersom det är en julklapp! Tack så mycket!Nej, det finns en hel del i Borås faktiskt :)

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s