Blogcandy hos Scraplagret!

Här kommer en till ;) Man kan vinna glimmermist från Tattered Angels bland annat. Jag vill självklart vinna! Om du också vill så kan du tävla här! Men det är ju nästan inte nån idé för denna gång tänker jag vinna minsann ;-)

Snart kommer det att trilla in lite smått och gott i bloggen. Har lite ofotat hemma, det är ju så rackarns mörkt hemma. Så om nån vill köpa ett fototält med ett par bra lampor åt mig så är det bara att skicka, haha! Ska fråga jultomten om han vill ge mig. Han är rätt snäll ;) För det har jag varit. Heeeeela långa året! Just nu håller jag på att klura på en present, jag är med i en hemlig tomte-swap på SS och det är sååå roligt att klura ut den "perfekta" presenten utan att man känner personen alls. Hoppas jag lyckas! Har även varit på jobbintervju idag, håll tummarna för mig. Jag får ju köpa Copics om jag får jobb :D

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s