Oh la la

Jag har (nöjes)läst mycket på sistone, det var länge sen jag hade lust att läsa. Skolan suger som all läslust ur en och det finns alltid nåt man "borde" läsa som ligger. Det tog ett tag men i somras började läslusten vakna igen. Än så länge så tilltalas jag väldigt av ungdomsböcker, typ Twilight och sånt. Jag älskar ju att läsa om vampyrer, häxor, magi och oknytt. Men sen har jag ju min favoritserie av Diana Gabaldon som är väldigt romantisk (och kanske inte helt lämplig för de yngsta läsarna ;-) ). I vilket fall som helst så lekte jag lite med tanken att göra bokmärken. Tags verkar jättekul att göra men jag fattar inte vad man ska göra med dem liksom. Ett bokmärke är ju som en tag med funktion. Så min idé var att göra olika bokmärken till olika genrer. Detta bokmärke passar ypperligt till böcker av den mer passionnerade typen. Romantiskt, passionerat, gärna utspelade under korsetttiden. Väldigt rosa blev det visst :D

För de som inte hängt med i bloggen så är detta mitt favoritstämpelset tror jag. Oh la la heter det och kommer från PMS. Korsetterna är så fina och så roliga texter till. Just denna har jag inte lyckats använda innan men den passade ju bra. En liten rosa tyllkjol sticker ut, det tyckte jag var rätt fint.

Här syns den fina korsetten lite bättre.

Snett nerifrån.

Nu måste jag bara hitta en passande bok. Har ju faktiskt inte läst ut sista Gabaldonboken än. :)

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Oh la la

  1. de var ju en rolig ide att göra olika bokmärken, jag tycker båda är läckra på olika sätt men pladask föll jag ju för korsetten med den fina volangen du gjort nedtill. *tummen upp*Ang skräcktema kommer jag inte på något, men det du skrev på SS om förstoringsglas e ju toppen, lite mörkt och nån elak korp i en hörna… ehhh…?…

    Like

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s