Booh!

Skräckböcker läser jag såklart också. Jag har nog läst varenda King och Koontz som kommit ut (fram till för ett par år sen iaf). Här kommer ett sött litet monster från Doodle Factory och skräms.

Närbild på sötmonstret. Det syns inte så bra på bilden men hornens skuggor blev jättebra! Hehe, man snöar in sig på detaljer ibland men såna smågrejer kan jag bli helglad över. Att få till nåt liksom.

Bokstäverna skulle ju tokhäftiga i mitt huvud. De är målade röda först och sen har jag på svart (black diamond) stickles. Sen ett lager glossy accent ovanpå. Det funkade super med den andra sticklesen (diamond) men här ser det bara lite svartprickigt ut och ite det minsta glittrigt. Först hade jag på crackle accent och den reagerade med nåt och blev konstigt orange. Så detta blev iaf bättre. Om ni tittar riiiiktigt noga så har jag piercat hål i alla småhålen i punchinellan. Det ser lite läderaktigt ut på riktigt. Lite blank röd punchinella sticker också ut under monstret.

Lite embossade prickar längst upp för att matcha resten. Får jag inte använda min BigShot på ett alster så hittar jag på en anledning till att göra det :D

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s