F örsta julpysslet

I helg när jag var förkyld orkade jag inte göra så mycket. Jag satte mig i pysselrummet och lyssnade på ljudbok och pysslade ihop lite granar. Barnen fick varsin också, en blå med hjärta i toppen åt storebror och en rosaprickig med stjärna i toppen till lillasyster. Men dessa har inte överlevt till fotografering, eller jag hittar dem i vart fall inte.

Jag har pyntat dem med olika kristaller och halvpärlor istället för pumlor.

Stjärnan är stämplad med guldfärg och embossad i skimrande genomskinligt EP.

Kanterna är inkade med Old Olive från Stampin' Up och sen har jag lagt på lite stickles (diamond) på kanterna. Granarna har Lillnettan på SS tipsat om, jag såg hennes fina julkort med en likadan gran på och hon skickade en länk till en tutorial. Länken har jag på andra datorn (som inte går att blogga från) men om jag hittar igen den ska jag lägga in den här.

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s