Ännu ett bokmärke

Detta har jag inte någon aning om vilken genre det skulle passa till. Kanske bilden är på en sån snokande journalist? Eller ur nån chick lit bok kanske? Vem vet? Ska jag vara ärlig så vann jag den här söta stämpeln och har inte haft tillfälle att använda den tidigare. Så jag stämplade upp den och målade bara för att det var skoj. Sen ville jag använda den till nåt så då fick det bli detta. Stämpeln kommer från PMS.

Några band, en knapp och lite bling och pärlor fick pryda det. Annars tycker jag att guldpappret var rätt fint och så gillar jag formen på dien. Label 4 använde jag.

Bilden är fäst med pop up-kuddar för lite dimension. Lite opraktiskt med dimension på bokmärken kanske, men det blir ju så platt och tråkigt annars.

Nu har jag i vart fall helt slut på inspiration på bokmärkesfronten. Jag hade tänkt göra ett par tre till faktiskt så om nån har en idé på tema på ett bokmärke så säg gärna till. Jag ska ju faktiskt ha dessa till nåt speciellt…

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Ännu ett bokmärke

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s