En stressad alv

Den här alven verkar ha bråttom med sin snögubbe. Snögubben ser lite smått förskräckt ut. Kanske jag ser ut sådär kvällen innan julafton? Fast jag brukar inte stressa innan jul. Man hinner ju det man hinner. Men jag har ju inte Tomten som chef då ;)

Jag har skurit ut ett fönster i det mönstrade pappret med en Spellbinder och stämplat i vitt på kraftpappret under. Sen bara smackat på alven med distanskuddar och vips var kortet klart.

Jo, en liten prickig rosett blev det såklart också, fast utan knapp den här gången. Sen kunde jag inte låta bli att sy runt om. Symaskinsbordet har varit ockuperat med barnens pärlprojekt men nu lyckades jag hitta igen den så då syr jag så att trådarna brinner innan de begravt den igen ;)

Fortsätter imorgon med korten. Tack för att du tittade in!

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “En stressad alv

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s