Snyggtomtan

Nu har jag äntligen kommit igång med årets julkortsproduktio. Jag brukar skicka rätt många kort så jag brukar köpa kort och altra dem lite. Men i år var jag sugen på att göra dem från scratch. Ända från Australien har Lil Lolita/Lil Lad-stämplarna rest, från supertrevliga Kellies webshop Tickeled Pink Stamps. Jag rekommenderar ett besök, de har dessutom superbillig frakt så orkar man vänta 1-2 veckor så har man så här fina stämplar hemma sen.

Jag har gjort rätt enkla kort, men stämpelmotiven tar rätt lång tid att måla, de är detaljerade och SUPERKUL att måla!

Rött band med vita prickar kommer alla korten att få, det är det enda juliga jag har hemma. Hoppas det räcker! En liten knapp pryder rosetten.

Jag gjorde sömmar runt kanten, de ser nästan ut som EKG. Tänker minsann använda den nästa gång jag gör Cheeky Nurse frå TGF, det blir säkert snyggt! Jag har även färgat in kanterna med vit dyna och sen embossat dem så ser det lite ut som snö.

Här syns det att Snyggtomtan har fått glossy accent som läppglans. Hon har även glossy på knappar och skor.

Snart kommer kort nr 2. Håll ut! Lämna en kommentar medan ni väntar ;)

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Snyggtomtan

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s