Under misteln

Om den här killen stod under en mistel, skulle inte ni också ta er chans till lite julhångel ;) En Lil Lad framför en hemmagjord bakgrund med ett prickigt band. Tokenkelt kort.

En liten söm runt om för att rama in. Bakgrunden har jag gjort med vit stämpeldyna som jag embossat med skimrande EP. Stämpeln är egentligen en trädkrona från Stampin' Up's Trendy Trees men jag tyckte den lika gärna kunde vara en vintervirvelbakgrund eller nåt. Sen har jag sprayat med guldfärgad glimmermist och så har jag svampat på lite Old Olive för att få lite färg i bakgrunden.

Och så samma prickiga band igen. Med en liten knapp så att det ser lite finare ut.

Jahapp, bara att gå ner och börja med nr 3. Jag har målat stämpelmotiv sen helgen så jag har några kvar. Därav min bloggtorka, har inte haft nåt att visa riktigt. Men nu går det förhoppningsvis lite mindre tid mellan inläggen :)

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Under misteln

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s