Mer julkort!

Börjar ni ledsna på mina julkort än? Jag har hamnat i zonen och får nya kortidéer fortare än jag hinner göra dem. här har jag använt snyggingen med misteln igen. Jag använde en hörnstämpel och stämplade i vitt och embossade som bakgrund. Eftersom jag inte hade någon nog stor akrylkloss och inget EZ-mount så sågade jag av en bit av plattan till en av mina trasiga Epic Six-maskiner. Sen klädde jag den med Biltemas dubbelhäftande tejp. Det funkade helt ok med de omonterade stämplarna. Bakgrundsstämpeln var också för stor för mina klossar så jag satte den också på min hemmagjorda platta. Den var dock EZ-mountad. Gör inte det. Det lossnade stora delar av EZ-mountet när jag i förtvivlan slet loss stämpeln från plattan. Den satt ordentligt. De skojar inte när de säger att Biltematejpen är bra…

Den andra delen av klistermärket jag slaktade till förra kortet var en pumla. Jag stämplade en swirl som skulle vara en gren och så hängde jag pumlan från trädet och klistrade fast en rosett på den.

Här är han på nära håll. Grönt och rött fick han ha för att matcha pumlan. För att rama in bilden har jag sytt med grönt och rött runt om.

Nu är jag i valet och kvalet om jag ska gå ner och göra ett kort till eller om jag ska hålla maken sällskap när han skulle kolla på Så mycket bättre. Han har blivit övertalad att se det och jag gillar verkligen ingen av artisterna som är med. Men jag är rätt solidarisk eftersom jag med jämna mellanrum tvingar honom att se någon "feelgoodfilm" som visar sig vara en djupt tragisk historia och jag bara gråter genom hela filmen och sen kritiserar honom för att han tvingar mig att se sånt sorgligt. Sen deppar jag i en hel vecka efteråt. Jag har aldrig påstått att jag är okomplicerad ;)

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s