Polkagrisar

Jag tänkte omväxla mig lite så jag gjorde ett rosa kort. Tyvärr var ljuset helskumt när jag fotade så färgerna ser lite mysko ut. Det är liksom blått ute fast klockan knappt är tre. Visst måste man älska december, man hinner inte ens blinka så är dagen slut. Fast det var snäppet värre när jag växte upp i Kiruna faktiskt. Där såg man ju inte solen alls i december. Men känslan när solen tittade fram över fjälltopparna för första gången runt den 6-7 januari var rätt oslagbar. Ja, det blev en liten parantes. Tillbaks till kortet.

En metalltag som jag prydde med en polkagris som jag petat loss från nån gammal sticker som låg längst ned i en låda tycker jag passade jättefint ihop med polkagrisarna på stämpelmotivet.

Lite stickles på stjärnan och örhänget fick bli pricken över i-et. Jag har även haft glossy på polkagrisarna.

Bilden påminner mig om att jag måste köpa polkagrisar till granen. De brukar stryka med när julgodiset är slut och jag blir desperat. Dessutom är de så snygga att titta på!

Nu är hälften av korten till SS julkortsutmaning klara, så fort det gick! Jag tycker att korten som sätter ihop sig själva helt plötsligt. Jag ger mig inte tid att tveka utan bara kastar på papper som jag ser dem i huvudet och istället för att sitta och flytta runt allt som jag brukar så klistrar jag fast dem innan jag hinner ändra mig. Det funkar ju rätt bra måste jag säga :)

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Polkagrisar

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s