Roliga nyheter!

Idag fick jag en riktig glad överraskning! Jag var och veckohandlade i stan när mobilen ringde. Det var Cicci från CiLi in Papers som berättade att jag skulle få bli en del av deras nya DT! Gissa om jag blev glad!!! Jag älskar verkligen CiLi in Papers, de har hur mycket skoj som helst i sin nätshop och jag är ofta där och tittar. Speciellt har de väldigt mycket smart förvaring och även om jag inte har några enorma mängder med saker så söker jag alltid efter smarta förvaringslösningar. Och så har de ju massor av annat skoj också. Jag tror att det kommer att bli superskoj att få chansen att inspirera och vara med i teamet. Det känns jättespännande och jag hoppas verkligen att jag kommer att kunna bidra med något :)

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “Roliga nyheter!

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s