Än är det inte för sent!

Jag knåpar vidare med julkorten. Jag hann ju 7,5 innan mina föräldrar dök upp och sen har jag haft fullt upp. Har även hunnit med ännu en rejäl förkylning och en nöjeshelg i gbg. Passade även på att hälsa på Cicci på CiLi in Papers och titta på allt skoj som fanns där! Men idag innan jag satte mig och slog in julklapparna (är inte det det allra roligaste förresten???) så klistrade jag fast stämpelmotivet på det halvfärdiga kortet. Gjorde falska stygn runt om och satte lite halvpärlor och tada! Ett färdigt julkort ;)

Bakgrunden har jag gjort med en mask och akrylfärg. Sen har jag stämplat vitt ovanpå och embossat.

Söta bagerskan har min vän Anna inspirerat till. Hon har så vackert rött hår, men detta blev lite ljusare än hennes.

Imorgon kommer kort nr 9, utan Lil Lolita/Lad på. Får se om det blir några fler. Jag har dessutom inte skickat iväg ett enda än, får se om jag orkar. Kanske jag kan skicka så de kommer fram i mellandagarna. Men förkylningen smög sig tillbaks (eller är det nr 4 på rad?) och jag har satsat stenhårt på att misslyckas med julbak och julgodis istället för att göra kort ;) Har aldrig varit med om att bakningen gått så kasst tidigare. Tur att allt blivit gott ändå, bara fel och fult. Men vad gör det när man får äta det till frukost med varm choklad och vispgrädde om ett par dagar :D

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

One thought on “Än är det inte för sent!

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s