L ådsas att detta är dagen innan julafton ;)

Jag hade ställt in att detta inlägg skulle postas i förrgår men av nån anledning hade det inte någon lust att göra det. Så nu får ni helt enkelt lådsas att det är dagen innan julafton ;)

Detta är ett kort som innehåller ett presentkort. Jag fick lite panik-kortmaka det och det blev väl lite sisådär. Texten syntes lite dåligt så jag färgade in lite med grön stämpeldyna men mottagaren är ändå galet färgblind så det kvittar kanske ;) Jag tycker att papret är galet snyggt. Kaiserkraft är det från.

En liten rosett fick piffa upp kortet lite.

Ja det enkla lilla kortet blev kort nr 9 och nu undrar jag om jag lyckas komma upp i 12 kort så att jag fixar utmaningen på SS? Frågan är helt enkelt när ska jag hinna med de sista tre??? Jaja, man ska aldrig säga aldrig!

Hoppas ni inte stressar för mycket såhär dagen innan julafton. Själv har jag skinka på schemat, pappa ska rulla köttbullar, maken lagar revben och mamma skulle också laga nån grej tror jag. Annars blir det att pynta och piffa mest. Och så skinkmackan på kvällen. Det är nog det bästa med julen… Ljummen nygriljerad skinka… Mums!

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s