Inkidos ny årscandy

Vill ju såklart vara med och tävla om Inkidos godsaker i deras nyårscandy :) Håll tummarna för mig!

I övrigt går jag omkring och surar. Håller ju på att fixa nya pysselrummet. Köp inte färg på Rusta! Jag har nu målat tre varv och tycker mig fortfarande skymta medaljonger. Grrr… Sen beställde jag ju massor av distresser, den 27 fick USPS elektronisk förhandsinformation. Idag plockade de upp paketen. Jag som trodde att de skulle dimpa ned i lådan vilken dag som helst. Men eftersom jag kommer att måla pysselrummet om och om igen så kvittar det ju egentligen. Käner mig som han som knuffade upp en sten för ett berg om och om igen. Sisofys? Ja, i vilket fall så skulle en liten blogcandyvinst muntra upp mig något så klart! Nu ska jag gå och blänga på färg som torkar.

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s