V ärdinnegåva

På SS hittade jag en månadsutmaning där man skulle göra en värdinnegåva. Det lät skoj och jag ville testa att göra en fin påse av ett kuvert som jag såg på youtube att en tjej gjorde. Här är min lilla påse som man kan fylla med godsaker eller kanske lite stämplar och brads om värdinnan är scrapintresserad.

Sidan av påsen. Jag har använt papper från Stampin' Up och en bunt stämplar som jag faktiskt inte vet vart de kommer från. Blommorna är stämplade på designpappret och sen har jag färglagt och klippt ut en uppsättning till som jag monterat på 3d-kuddar så de kommer ut lite. De har även lite glossy accent på sig. Påsen försluts med ett tyllband. Textstämpeln är från PMS.

Baksidan har lite utstansade retroblommor med pärlor i mitten.

Vet ni vad det bästa är??? Jag pysslade detta i nya rummet. Med maaaassor av bordsyta. Jag är nöjd och glad igen, den värsta scrapstinensen är över :) Jag tror att jag kommer att vara mycket trevligare att vara omkring imorgon ;)

Posted by Picasa

Posted by

If it's crafty I have probably tried it. Or plan to try it tomorrow. I love to be creative in all ways, but I tend to gravitate to making cards, coloring and diecutting. I also have a bad yarn shopping.... ehm... KNITTING... habit. I live in Sweden with my husband, two cute minions (also known as kids) and three dogs. I work from home at a small international development company during the days, and craft while listening to audio books or follow my favourite series at nights and on weekends. I love it when I don't have to leave the house, being an introvert and socially awkward and all. That's why my slippers to shoe ratio is close to 1:1 and I'm not ashamed to admit it ;)

2 thoughts on “V ärdinnegåva

Make my day, leave a comment :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s